chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Thesis chiptunen?

De ecu software van uw Lancia Thesis is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Lancia Thesis auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Lancia Thesis auto zult u Lancia Thesisen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je Lancia Thesis auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Lancia Thesis:​​

Meer PK's uit uw auto

Sportiever geluid uit uw Lancia

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenLancia Thesis?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Lancia Thesis op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Thesis auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lancia Thesis specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lancia Thesis.

De chiptuning Lancia Thesis engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Lancia Thesis auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Thesis nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Thesis chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Lancia Thesis tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Lancia Thesis OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Lancia Thesis chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lancia Thesis auto.

Hierdoor is dit een voordelige Lancia Thesis chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lancia Thesis auto met meer performance, zonder dat je Lancia Thesis auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lancia Thesis chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Lancia Thesis er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lancia Thesis chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Lancia Thesis chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Thesissoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Lancia Thesis remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Lancia Thesis fabrikant kan aanpassen en je Lancia Thesis kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Lancia Thesis producent het maximale uit je auto halen.

Ja, je Lancia Thesis chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Lancia Thesis! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alles over Lancia Thesis eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Lancia Thesis chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.