chiptuning Lancia Thema op maat

Wat voor voordelen heeft tuning Lancia Thema?

Het standaard programma in de Lancia Thema ecu van uw Lancia Thema is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Lancia Thema auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Lancia Thema chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier uit uw Lancia Thema​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Lancia Thema plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Lancia Thema auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Thema specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Lancia Thema ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Thema. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Lancia Thema auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Lancia Thema werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Thema auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Thema in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Thema chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Thema

Exclusief gebruik van de beste Lancia Thema tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Lancia Thema motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Lancia Thema OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Thema is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Lancia Thema aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je Lancia Thema ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Lancia Thema

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lancia Thema plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Thema auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Thema genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Lancia Thema wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Lancia Thema chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Lancia Thema als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Lancia Thema fabrikant kan veranderen en je Lancia Thema kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto Lancia Thema chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alles over eco tuning Lancia Thema.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Lancia Thema. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Lancia Thema beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al de tuning locaties zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia Thema, zonder dat hierbij aanpassingen Lancia Themabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Lancia Thema al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia Thema en bent u uw auto dus even kwijt.