chiptuning Lancia Phedra: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Phedra auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Lancia Phedra auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lancia Phedra kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je Lancia Phedra zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel

Mooier geluid uit uw Lancia

Meer rijplezier uit uw Lancia Phedra​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Lancia Phedra plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lancia Phedra een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Lancia Phedra worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Lancia Phedra aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lancia Phedra auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Lancia Phedra auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lancia Phedra nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Phedra auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Phedra chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Phedra motor tuning:

Voor het Lancia Phedra motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lancia Phedra OBD chiptuning

OBD tuning op maat Lancia Phedra is een populaire methode om je Lancia Phedra te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lancia Phedra auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Lancia Phedra auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Lancia Phedra ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Lancia Phedra auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Lancia Phedra!

Chiptuning Lancia Phedra Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Lancia Phedra auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Phedra. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Lancia Phedra chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over Lancia Phedra ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Lancia Phedra chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Lancia Phedra auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Lancia Phedra remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Lancia Phedra halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Lancia Phedra zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Lancia Phedra! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over Lancia Phedra eco chip tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Lancia Phedra. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Lancia Phedra chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Onze locaties kun je hier beneden bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia Phedra, zonder dat hierbij veranderingen Lancia Phedrabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia Phedra auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia Phedra doen.