chiptuning Lancia Musa op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lancia Musa?

De ecu software van uw Lancia Musa is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia chip tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Lancia Musa zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw Lancia

Geluid klinkt harder uit uw Lancia

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lancia Musa specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Lancia Musa engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Lancia Musa engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lancia Musa auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lancia Musa auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Musa nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Musa in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Lancia Musa chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lancia Musa

Goede accu voeding gedurende het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Musa

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Lancia Musa kan doen:

Methodes voor Lancia Musa motor tuning:

Voor het Lancia Musa motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lancia Musa OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Lancia Musa is een geliefde manier om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Lancia Musa auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Lancia Musa. Via deze methode hoef je zelfs de Lancia Musa ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Lancia Musa auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Lancia Musa

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lancia Musa plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lancia Musa auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Musa chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Lancia Musa is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lancia Musa kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Musa chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Lancia Musa fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Lancia Musa fabrikant het maximale uit je auto Lancia Musa halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Lancia Musa chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over eco chiptuning Lancia Musa.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je Lancia Musa) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder is het mogelijk om al de vestigingen bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia Musa chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Lancia Musa auto.

Daarom is je Lancia Musa auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia Musa zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia Musa doen.