chiptuning: elke Lancia Kappa krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Kappa auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Lancia Kappa is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Lancia Kappa vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Lancia Kappa kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Kappa auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Lancia Kappa auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Lancia Kappa auto chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Lancia Kappa auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Kappa auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Kappa chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lancia Kappa.

De chiptuning Lancia Kappa engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Lancia Kappa auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Lancia Kappa auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Lancia Kappachiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Lancia Kappa motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Lancia Kappa OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Kappa is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Lancia Kappa.

Daardoor is dit een goedkope Lancia Kappa chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Lancia Kappa. Zonder de Lancia Kappa ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Lancia Kappa auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Lancia Kappa chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Kappa auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Kappa. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lancia Kappa is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Lancia Kappa ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Lancia Kappa fabrikant je auto Lancia Kappa kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Lancia Kappa halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Lancia Kappa! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer informatie over Lancia Kappa eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Lancia Kappa. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Lancia Kappa) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Lancia Kappa ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Lancia Kappa is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze vestigingen bekijken:Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Lancia Kappa auto.

Daarom is je Lancia Kappa al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij