chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft tuning Lamborghini Urus?

Het motormanagementsysteem van uw Lamborghini Urus auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Lamborghini Urus auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Lamborghini Urus auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opLamborghini Urusen dat uw Lamborghini Urus veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Lamborghini Urus:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt harder

Comfortabeler rijden​ met uw Lamborghini Urus​

Minder brandstof gebruik van uw Lamborghini Urus

Hoe gaat dat precies, chiptuningLamborghini Urus?​

Voor stage one tunen Lamborghini Urus plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Lamborghini Urus auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Lamborghini Urus ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Lamborghini Urus engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lamborghini Urus auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Lamborghini Urus waarborgen. Zonder uw Lamborghini Urus voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Lamborghini Urus in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

Exclusief gebruik van de beste Lamborghini Urus tuning files

Ontdek wat het chippen voor u Lamborghini Urus auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lamborghini Urus motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lamborghini Urus OBD chiptuning

OBD tuning Lamborghini Urus is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lamborghini Urus zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lamborghini Urus auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Lamborghini Urus ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je Lamborghini Urus auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Lamborghini Urus Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lamborghini Urus, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lamborghini Urus behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lamborghini Urus genoemd. Hierbij pas je de Lamborghini Urus auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lamborghini Urus haalt.

Deze vorm van Lamborghini Urus chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lamborghini Urussoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Lamborghini Urus producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Lamborghini Urus fabrikant kan veranderen en je auto Lamborghini Urus kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Lamborghini Urus halen.

Zeker, doordat je bij het Lamborghini Urus chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over Lamborghini Urus eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Lamborghini Urus. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Lamborghini Urus ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder kunt u al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lamborghini Urus auto en bent u uw Lamborghini Urus dus even kwijt.