chiptuning Lamborghini Huracan: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Lamborghini Huracan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Lamborghini Huracan auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Lamborghini Huracan:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Lamborghini Huracan auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Lamborghini Huracan auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Lamborghini Huracan chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lamborghini Huracan auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lamborghini Huracan. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lamborghini Huracan auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Lamborghini Huracan auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Lamborghini Huracan.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lamborghini Huracan chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Lamborghini Huracan

De beste Lamborghini Huracanchiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Lamborghini Huracan auto wordt!

Verschillende vormen Lamborghini Huracan motor tuning:

Voor het Lamborghini Huracan motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lamborghini Huracan OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lamborghini Huracan is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lamborghini Huracan auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lamborghini Huracan met meer kracht, zonder dat je Lamborghini Huracan er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lamborghini Huracan

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lamborghini Huracan, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lamborghini Huracan. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lamborghini Huracan haalt.

Deze vorm van Lamborghini Huracan chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Lamborghini Huracan kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Lamborghini Huracan ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Lamborghini Huracan kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lamborghini Huracan.

Zo doen wij buiten Lamborghini Huracan chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Lamborghini Huracan als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Lamborghini Huracan remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Lamborghini Huracan halen.

Zeker, het chippen van je auto Lamborghini Huracan zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle informatie over Lamborghini Huracan eco chiptuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Lamborghini Huracan. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Lamborghini Huracan beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Lamborghini Huracan is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Onze tuning locaties kun je hieronder bekijken Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.