chiptuning Lamborghini Aventador: elke Lamborghini Aventador krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Lamborghini Aventador auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Lamborghini Aventador kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lamborghini Aventador auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Lamborghini Aventador meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Lamborghini Aventador

Hoe gaat dat precies, chiptuningLamborghini Aventador?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lamborghini Aventador auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lamborghini Aventador ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Lamborghini Aventador auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lamborghini Aventador auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Lamborghini Aventador waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Lamborghini Aventador.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

De beste Lamborghini Aventadortuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Lamborghini Aventador kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Lamborghini Aventador OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Lamborghini Aventador chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lamborghini Aventador auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Lamborghini Aventador chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Lamborghini Aventador aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Lamborghini Aventador ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Lamborghini Aventador auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Lamborghini Aventador chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lamborghini Aventador chiptuning. Je Lamborghini Aventador wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Lamborghini Aventador chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Lamborghini Aventador auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lamborghini Aventadorsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Lamborghini Aventador fabrikant je Lamborghini Aventador kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer info over Lamborghini Aventador eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Lamborghini Aventador beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je Lamborghini Aventador is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Onze chiptuning locaties kun jij hier beneden vindenEr zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lamborghini Aventador auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lamborghini Aventador auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij