chiptuning Kia Xceed op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Xceed kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Kia Xceed vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia tuning.

Door het chippen van uw Kia auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Kia Xceed is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Xceed veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenKia Xceed?​

Voor stage één chiptuning Kia Xceed plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Kia Xceed op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Xceed auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Xceed ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Kia Xceed auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Xceed engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Kia Xceed waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Kia Xceed auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Xceed chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Kia Xceed motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Kia Xceed OBD chiptuning

OBD tuning op maat Kia Xceed is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Kia Xceed.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Kia Xceed. Via deze methode hoef je zelfs de Kia Xceed ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Kia Xceed ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Kia Xceed chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Kia Xceed tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Xceed behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Xceed. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Kia Xceed ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Xceed.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Kia Xceed fabrikant je auto Kia Xceed kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Kia Xceed halen.

Zeker, het chippen van je auto Kia Xceed zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Kia Xceed chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over eco tuning Kia Xceed.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Kia Xceed. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. Onze chiptuning locaties kun jij beneden bekijken We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia Xceed.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.