chiptuning Kia Stonic op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Kia Stonic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Stonic kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Stonic veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Kia Stonic auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Kia Stonic chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt sportiever uit uw Kia

Meer plezier uit uw Kia Stonic​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Stonic op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Kia Stonic chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Stonic auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Kia Stonic auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Stonic auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Stonic auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Stonic nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Stonic chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede Kia Stonictuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Kia Stonic wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Stonic motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Stonic OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Kia Stonic is een veelvoorkomende manier om je Kia Stonic auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Kia Stonic chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Stonic door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Kia Stonic ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Kia Stonic auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Kia Stonic

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Stonic er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Stonic, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Stonic chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Stonic haalt.

Stage 2 Kia Stonic chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Stonic auto.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Kia Stonic auto kan doen:

Specialistische Kia Stonic ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Stonic.

Zo doen wij naast Kia Stonic chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Kia Stonic auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Kia Stonic remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Kia Stonic producent kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, je Kia Stonic chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over Kia Stonic eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Kia Stonic. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je Kia Stonic is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een lijst van onze vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Kia Stonic.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia Stonic zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.