chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Soul chiptunen?

De ecu software van uw Kia Soul is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Kia auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Kia Soul is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Kia Soul meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Soul:​​

Meer PK's uit uw Kia

Sportiever geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw Kia Soul

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Kia Soul plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Kia Soul auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Kia Soul worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Soul specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Kia Soul auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Soul werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Kia Soul auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Kia Soul auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Soul chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat

De beste Kia Soultuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Kia Soul auto wordt!

Verschillende vormen Kia Soul motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Kia Soul OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Kia Soul chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Kia Soul.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Kia Soul ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Kia Soul er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Soul

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Soul auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Soul chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Kia Soul is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Kia Soul wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Soul auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Soul.

Zo doen wij buiten chiptuning Kia Soul ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Kia Soul kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Kia Soul halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Kia Soul zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco tuning Kia Soul.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Kia Soul. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Kia Soul) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Kia Soul beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je Kia Soul is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden kunt u al onze chiptuning vestigingen bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia Soul auto, zonder dat hierbij veranderingen Kia Soulbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.