chiptuning Kia Sorento op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Sorento?

De standaard software in de motor controller van uw Kia Sorento is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opKia Sorentoen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Kia Sorento meer performance heeft gekregen.

De voordelen Kia Sorento auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Sportiever geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningKia Sorento?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Kia Sorento worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Sorento engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Kia Sorento auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Sorento.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Sorento. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Sorento een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Kia Sorento auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia Sorento auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Kia Sorento motor tuning:

Voor het Kia Sorento motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Sorento OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sorento is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Sorento zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Sorento chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Kia Sorento. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Kia Sorento auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Kia Sorento auto!

Kia Sorento chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Kia Sorentotuning maak je fysieke aanpassingen aan de Kia Sorento auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Sorento, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Sorento auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Sorento chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Sorento auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Kia Sorento producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Kia Sorento producent kan aanpassen en je Kia Sorento kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Kia Sorento halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco chiptuning Kia Sorento.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Onze locaties kun je beneden vinden:Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia Sorento auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij