chiptuning Kia Mohave: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Mohave auto kan doen:

De ecu software van uw Kia Mohave auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Kia Mohave is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Mohave auto gaat u Kia Mohaveen dat uw Kia Mohave auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je Kia Mohave auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Kia Mohave auto:​​

Meer koppel

Geluid klinkt beter uit uw Kia

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Kia Mohave?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Mohave een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Mohave specialist. Daarna verzenden we de software van uw Kia Mohave auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Mohave engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Mohave auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Kia Mohave dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Mohave.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Kia Mohave in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede Kia Mohavetuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Kia Mohave motor tuning:

Voor het Kia Mohave motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Mohave OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Kia Mohave is een veelvoorkomende manier om je Kia Mohave te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Kia Mohave.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Kia Mohave ECU niet te ontmantelen.

Lees een vaak vraag:

Door het Kia Mohave auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Kia Mohave auto!

Stage 2 chiptuning Kia Mohave

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Mohave auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Mohave auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Mohave chiptuning. Je Kia Mohave auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Kia Mohave chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Mohave auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische Kia Mohave ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Kia Mohave producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Kia Mohave producent je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Kia Mohave halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Kia Mohave zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over Kia Mohave eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Kia Mohave. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Kia Mohave beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Kia Mohave chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden kunt u al onze tuning locaties zien:Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia Mohave zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia Mohave doen.

WhatsApp WhatsApp met mij