chiptuning Kia Ceed op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Ceed kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Ceed kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Ceed zult u Kia Ceeden dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je Kia Ceed zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Kia Ceed auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw Kia

Geluid klinkt harder uit uw Kia

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Kia Ceed chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Ceed auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Ceed auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Kia Ceed. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Ceed dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Ceed.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Kia Ceed auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Kia Ceed chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

De beste Kia Ceedtuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Kia Ceed kan worden!

Methodes voor Kia Ceed motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Kia Ceed OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Ceed chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Kia Ceed.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Kia Ceed ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Ceed

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Kia Ceed tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Kia Ceed. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Ceed auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Ceed genoemd. Hierbij pas je de Kia Ceed fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Ceed auto haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Ceed auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Kia Ceed auto kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Kia Ceed fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Kia Ceed kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Kia Ceed halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over eco chiptuning Kia Ceed.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Kia Ceed beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je Kia Ceed is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van onze chiptuning locaties Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia Ceed auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia Ceedbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Kia Ceed auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.