chiptuning Kia Carnival op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Carnival auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Kia Carnival een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Kia Carnival kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Carnival veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Carnival:​​

Sportiever karakter

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Kia Carnival

Hoe gaat dat precies, chippenKia Carnival?​

Voor stage one chippen Kia Carnival plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Carnival engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Carnival ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Kia Carnival engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Carnival auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Kia Carnival auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Kia Carnival auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Kia Carnival chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Kia Carnival.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat

De beste Kia Carnivalchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Kia Carnival motor tuning:

Voor het Kia Carnival motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Carnival OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Kia Carnival chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Carnival zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Carnival chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Carnival auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Kia Carnival ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Kia Carnival auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Kia Carnival chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Kia Carnival auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Carnival chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Kia Carnival is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over Kia Carnival ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Carnival.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Carnivalsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Kia Carnival chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Kia Carnival fabrikant je Kia Carnival kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Kia Carnival halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Kia Carnival chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Kia Carnival eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Kia Carnival. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Kia Carnival) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door Nederland. De locaties kun je hier beneden bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia Carnival auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia Carnivalbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Kia Carnival al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia Carnival en bent u uw Kia Carnival auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij