chiptuning Jeep Renegade: elke Jeep Renegade krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Renegade chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Jeep Renegade auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jeep Renegade auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Jeep Renegade auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Jeep Renegade zult u Jeep Renegadeen dat uw Jeep Renegade veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Beter geluid

Meer plezier uit uw Jeep Renegade​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Jeep Renegade plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Renegade een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Renegade chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Renegade. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Jeep Renegade auto waarborgen. Zonder uw Jeep Renegade auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Jeep Renegade in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Renegade chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Renegade auto kan worden!

Verschillende vormen Jeep Renegade motor tuning:

Voor het Jeep Renegade motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Renegade OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Renegade is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Renegade auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Jeep Renegade auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Jeep Renegade Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Renegade er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Renegade auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Renegade. Hierbij pas je de Jeep Renegade fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Renegade haalt.

Deze vorm van Jeep Renegade chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Specialistische Jeep Renegade ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Jeep Renegade fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alles over Jeep Renegade eco chiptuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Jeep Renegade. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Jeep Renegade beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. De vestigingen kun je hier beneden bekijkenAndere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Jeep Renegade auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep Renegade.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep Renegade auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep Renegade auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij