chiptuning Jeep Patriot: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Jeep Patriot is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Jeep Patriot auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep chip tuning.

In enkele uren kan je Jeep Patriot auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Jeep Patriot is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jeep Patriot veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Jeep Patriot auto:​​

Meer vermogen

Harder geluid uit uw auto

Meer rijplezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Patriot auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jeep Patriot ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Jeep Patriot auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Jeep Patriot engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Jeep Patriot auto waarborgen. Zonder uw Jeep Patriot voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep Patriot

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Jeep Patriot OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Patriot is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Patriot zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Jeep Patriot chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Jeep Patriot. Zonder de Jeep Patriot ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Jeep Patriot auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Jeep Patriot chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jeep Patriot auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Patriot auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Patriot chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jeep Patriot auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto Jeep Patriot halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Jeep Patriot zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over Jeep Patriot eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Jeep Patriot. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Jeep Patriot is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder vinden: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep Patriot.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep Patriot auto en bent u uw Jeep Patriot auto dus even kwijt.