chiptuning Jeep Cherokee op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Jeep Cherokee is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jeep Cherokee kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opJeep Cherokeeen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Jeep Cherokee:​​

Sneller optrekken

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Cherokee auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Cherokee auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Cherokee ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Cherokee.

De chiptuning Jeep Cherokee engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Cherokee, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jeep Cherokee auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Jeep Cherokee waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Jeep Cherokee chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Cherokee.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep Cherokee auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Jeep Cherokee motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Jeep Cherokee OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Cherokee is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Jeep Cherokee auto.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Cherokee chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Jeep Cherokee ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Jeep Cherokee auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Jeep Cherokee chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Cherokee, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Cherokee chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jeep Cherokee auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Specialistische Jeep Cherokee ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jeep Cherokee.

Zo doen wij naast chiptuning Jeep Cherokee ook verschillende andere software modificaties voor Jeep Cherokee als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Jeep Cherokee chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Jeep Cherokee kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Jeep Cherokee producent het maximale uit je auto Jeep Cherokee halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Jeep Cherokee! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle informatie over eco tuning Jeep Cherokee.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Jeep Cherokee. Je kan je ECU (de computer van je Jeep Cherokee) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Hieronder kunt u al de chiptuning vestigingen vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep Cherokee, zonder dat hierbij veranderingen Jeep Cherokeebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep Cherokee auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep Cherokee en bent u uw auto dus even kwijt.