chiptuning Jaguar XF: elke Jaguar XF krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar XF auto chiptunen?

De ecu software van uw Jaguar XF auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Jaguar XF auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Jaguar XF zult u Jaguar XFen dat uw Jaguar XF auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Sportiever geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Jaguar XF

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Jaguar XF plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Jaguar XF auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Jaguar XF worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Jaguar XF chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XF ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar XF auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Jaguar XF auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar XF auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jaguar XF auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Goede Jaguar XFchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Jaguar XF OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar XF door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Jaguar XF ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Jaguar XF ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Jaguar XF chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Jaguar XF tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Jaguar XF. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XF chiptuning genoemd. Je Jaguar XF wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jaguar XF is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over Jaguar XF ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jaguar XF kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar XF chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Jaguar XF fabrikant je auto Jaguar XF kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Jaguar XF halen.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Jaguar XF! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor info over eco tuning Jaguar XF.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Jaguar XF. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je Jaguar XF is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van onze tuning vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar XF auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar XF doen.