chiptuning Jaguar F type op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar F type chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Jaguar auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Jaguar F type heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Jaguar F type meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jaguar F type:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier uit uw Jaguar F type​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar F type.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar F type in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar F type chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Jaguar F typechiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Jaguar F type auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jaguar F type OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar F type is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Jaguar F type chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Jaguar F type aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Jaguar F type ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Jaguar F type chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Jaguar F type tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Jaguar F type auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jaguar F type chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Jaguar F type is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar F type auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Jaguar F type auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Jaguar F type ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Jaguar F type kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Jaguar F type producent het maximale uit je Jaguar F type halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle info over eco tuning Jaguar F type.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Jaguar F type. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw Jaguar F type beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze vestigingen vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jaguar F type chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar F type dus even kwijt.