chiptuning Jaguar F Pace: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Jaguar F Pace auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Jaguar F Pace een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Jaguar F Pace auto:​​

Sneller optrekken

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Jaguar F Pace auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar F Pace engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar F Pace auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Jaguar F Pace auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Jaguar F Pace nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar F Pace auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jaguar F Pace auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jaguar F Pace OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jaguar F Pace is een geliefde methode om je Jaguar F Pace te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Jaguar F Pace.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Jaguar F Pace. Zonder de Jaguar F Pace ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een regelmatig vraag:

Door het Jaguar F Pace auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Jaguar F Pace auto!

Jaguar F Pace chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Jaguar F Pace tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F Pace genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jaguar F Pace is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Jaguar F Pace auto wordt!

Gespecialiseerde notie over Jaguar F Pace ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar F Pace auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar F Pace.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Jaguar F Pace producent het maximale uit je Jaguar F Pace halen.

Ja, doordat je bij het Jaguar F Pace chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over eco chip tuning Jaguar F Pace.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Jaguar F Pace. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. De tuning locaties kun je beneden bekijken Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar F Pace, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar F Pacebaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar F Pace zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar F Pace auto doen.