chiptuning Iveco EuroStar op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Iveco EuroStar auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Iveco EuroStar auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Iveco EuroStar zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer performance

Geluid klinkt sportiever uit uw Iveco

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenIveco EuroStar?​

Voor stage 1 chippen Iveco EuroStar plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Iveco EuroStar auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Iveco EuroStar ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Iveco EuroStar hiermee vergelijken.

De chiptuning Iveco EuroStar engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Iveco EuroStar auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Iveco EuroStar auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Iveco EuroStartuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Iveco EuroStar kan doen:

Verschillende vormen Iveco EuroStar motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Iveco EuroStar OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Iveco EuroStar is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Iveco EuroStar auto.

Hierdoor is dit een goedkope Iveco EuroStar chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Iveco EuroStar auto. Zonder de Iveco EuroStar ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Iveco EuroStar chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Iveco EuroStar auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Iveco EuroStar, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Iveco EuroStar chiptuning. Hierbij pas je de Iveco EuroStar auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Iveco EuroStar is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Iveco EuroStar.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Iveco EuroStar kan doen:

Specialistische Iveco EuroStar ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Iveco EuroStarsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Iveco EuroStar producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Iveco EuroStar producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Iveco EuroStar eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Iveco EuroStar. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Iveco EuroStar is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. De tuning vestigingen kun jij hier beneden vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Iveco EuroStar auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.