chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Isuzu MU-X chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Isuzu MU-X is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Isuzu MU-X auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Isuzu chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Isuzu MU-X auto gaat u opIsuzu MU-Xen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Isuzu MU-X meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Isuzu MU-X chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier uit uw Isuzu MU-X​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Isuzu MU-X?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Isuzu MU-X dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Isuzu MU-X een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Isuzu MU-X auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Isuzu MU-X chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Isuzu MU-X motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Isuzu MU-X OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Isuzu MU-X is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Isuzu MU-X auto.

Daardoor is dit een voordelige Isuzu MU-X chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Isuzu MU-X aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Isuzu MU-X ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vaak vraag:

Door het Isuzu MU-X auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Isuzu MU-X chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Isuzu MU-X, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Isuzu MU-X chiptuning. Hierbij pas je de Isuzu MU-X auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Isuzu MU-X chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Isuzu MU-X auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Isuzu MU-X autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Isuzu MU-X fabrikant je auto Isuzu MU-X kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Isuzu MU-X halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Isuzu MU-X! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer informatie over Isuzu MU-X eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Isuzu MU-X. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Isuzu MU-X ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Isuzu MU-X is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. De vestigingen kun jij hier beneden vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Isuzu MU-X, zonder dat hierbij veranderingen Isuzu MU-Xbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Isuzu MU-X auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.