chiptuning Isuzu I-Series op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Isuzu I-Series?

De ecu software van uw Isuzu I-Series auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Isuzu I-Series met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Isuzu I-Series auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Isuzu I-Series auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt harder uit uw Isuzu

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Isuzu I-Series

Hoe gaat dat precies, remappen van een Isuzu I-Series?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Isuzu I-Series worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Isuzu I-Series auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Isuzu I-Series hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Isuzu I-Series past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Isuzu I-Series. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Isuzu I-Series auto waarborgen. Zonder uw Isuzu I-Series auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Isuzu I-Series auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Isuzu I-Series chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Isuzu I-Series auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Isuzu I-Series motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Isuzu I-Series OBD chiptuning

OBD tuning op maat Isuzu I-Series is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Isuzu I-Series ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Isuzu I-Series auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Isuzu I-Series auto!

Stage 2 Isuzu I-Series chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Isuzu I-Series er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Isuzu I-Series. Je Isuzu I-Series wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Isuzu I-Series wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Isuzu I-Series wordt!

Diepgaande kennis over Isuzu I-Series ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Isuzu I-Seriessoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Isuzu I-Series fabrikant je Isuzu I-Series kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Isuzu I-Series producent het maximale uit je auto Isuzu I-Series halen.

Ja, het auto Isuzu I-Series chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor uitleg over eco chiptuning Isuzu I-Series.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Isuzu I-Series. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Isuzu I-Series is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Isuzu I-Series.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Isuzu I-Series zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Isuzu I-Series auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij