chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Infiniti QX50?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Infiniti QX50 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Infiniti auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Infiniti QX50 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Infiniti QX50 auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw Infiniti QX50​

Minder brandstof gebruik van uw Infiniti QX50

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Infiniti QX50 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Infiniti QX50 worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Infiniti QX50 specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Infiniti QX50 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Infiniti QX50 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Infiniti QX50. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Infiniti QX50 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Infiniti QX50 auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Infiniti QX50 auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Infiniti QX50 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Infiniti QX50 chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Infiniti QX50

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat chiptuning voor u Infiniti QX50 auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Infiniti QX50 OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Infiniti QX50 is een geliefde methode om je Infiniti QX50 auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Infiniti QX50 auto.

Hierdoor is dit een goedkope Infiniti QX50 chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Infiniti QX50 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Infiniti QX50 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Infiniti QX50 met meer kracht, zonder dat je Infiniti QX50 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Infiniti QX50 chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Infiniti QX50 auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Infiniti QX50. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Infiniti QX50 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Infiniti QX50.

Zo doen wij buiten chiptuning Infiniti QX50 ook verscheidene andere software aanpassingen voor Infiniti QX50 als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Infiniti QX50 fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Infiniti QX50 fabrikant kan aanpassen en je Infiniti QX50 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle informatie over Infiniti QX50 eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Infiniti QX50. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Infiniti QX50) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto Infiniti QX50 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti QX50, zonder dat hierbij veranderingen Infiniti QX50baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.