chiptuning Infiniti Q70: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Infiniti Q70?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Infiniti Q70en dat uw Infiniti Q70 auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Infiniti Q70:​​

Meer PK's

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier uit uw Infiniti Q70​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Infiniti Q70 een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Infiniti Q70 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Infiniti Q70 hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Infiniti Q70 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Infiniti Q70 een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Infiniti Q70 chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Infiniti Q70 auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Infiniti Q70

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Infiniti Q70 chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Infiniti Q70 motor tuning:

Voor het Infiniti Q70 motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Infiniti Q70 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Infiniti Q70 chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Infiniti Q70 door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Infiniti Q70 ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je Infiniti Q70 auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Infiniti Q70 Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Infiniti Q70tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Infiniti Q70. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Infiniti Q70 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto chippen voor u Infiniti Q70 auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Infiniti Q70 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Infiniti Q70 producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Infiniti Q70 producent je Infiniti Q70 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Infiniti Q70 zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto Infiniti Q70 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over eco chiptuning Infiniti Q70.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Infiniti Q70 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. De chiptuning locaties kun jij hieronder vindenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti Q70, zonder dat hierbij aanpassingen Infiniti Q70baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Infiniti Q70 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij