chiptuning Infiniti Q60: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Infiniti Q60?

De standaard software in de ecu van uw Infiniti Q60 auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Infiniti Q60 auto gaat u opInfiniti Q60en dat uw Infiniti Q60 auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Beter geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Infiniti Q60

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Infiniti Q60 op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Infiniti Q60 engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Infiniti Q60 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Infiniti Q60 engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Infiniti Q60 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

De beste Infiniti Q60tuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Infiniti Q60 kan doen:

Methodes voor Infiniti Q60 motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Infiniti Q60 OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Infiniti Q60 is een geliefde manier om je Infiniti Q60 te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Infiniti Q60 auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Infiniti Q60 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Infiniti Q60 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Door het Infiniti Q60 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Infiniti Q60!

Chiptuning Infiniti Q60 Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Infiniti Q60 auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Infiniti Q60 auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Infiniti Q60. Je Infiniti Q60 wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Infiniti Q60 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Infiniti Q60 auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Infiniti Q60 ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Infiniti Q60 fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Infiniti Q60 fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Infiniti Q60! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over Infiniti Q60 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto Infiniti Q60) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Infiniti Q60 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Infiniti Q60 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti Q60 auto, zonder dat hierbij aanpassingen Infiniti Q60baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.