chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Infiniti Q50 chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Infiniti Q50 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Infiniti Q50 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Infiniti Q50 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Infiniti Q50 chiptuning:​​

Meer koppel

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Infiniti Q50 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Infiniti Q50 om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Infiniti Q50 ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Infiniti Q50 auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Infiniti Q50 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Infiniti Q50 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Infiniti Q50 auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Infiniti Q50 nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Infiniti Q50tuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti Q50 kan doen:

Methodes voor Infiniti Q50 motor tuning:

Voor het Infiniti Q50 motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Infiniti Q50 OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Infiniti Q50 is een veelvoorkomende manier om je Infiniti Q50 auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Infiniti Q50 auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Infiniti Q50 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Infiniti Q50 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Infiniti Q50 chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Infiniti Q50, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Infiniti Q50 genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Infiniti Q50 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over Infiniti Q50 ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Infiniti Q50 chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Infiniti Q50 auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Infiniti Q50 producenten ook. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je Infiniti Q50 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Infiniti Q50 halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over Infiniti Q50 eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Infiniti Q50. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Infiniti Q50 kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Infiniti Q50 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Onze tuning locaties kun jij beneden bekijkenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Infiniti Q50 doen.

WhatsApp WhatsApp met mij