chiptuning: elke Infiniti Q30 krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Infiniti Q30?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Infiniti Q30 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Infiniti Q30 auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Infiniti Q30 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Infiniti Q30 een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Infiniti Q30 auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Infiniti Q30 chiptuning engineer onderworpen. Deze Infiniti Q30 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Infiniti Q30 auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Infiniti Q30.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Infiniti Q30 in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Infiniti Q30

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Infiniti Q30tuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Infiniti Q30 motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Infiniti Q30 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti Q30 is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Infiniti Q30.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Infiniti Q30. Met deze manier hoef je zelfs de Infiniti Q30 ECU niet te ontmantelen.

Lees een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Infiniti Q30 auto met meer performance, zonder dat je Infiniti Q30 auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Infiniti Q30 chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Infiniti Q30 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Infiniti Q30 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Infiniti Q30 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Infiniti Q30 ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Infiniti Q30 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Infiniti Q30 chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Infiniti Q30software modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Infiniti Q30 producent je Infiniti Q30 kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Infiniti Q30 halen.

Zeker, het chippen van je Infiniti Q30 zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Infiniti Q30! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor uitleg over Infiniti Q30 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Infiniti Q30. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je Infiniti Q30 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Onze vestigingen kun je hieronder bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.