chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Infiniti G37/M37?

De standaard software in de Infiniti G37/M37 ecu van uw Infiniti G37/M37 is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Infiniti G37/M37 auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Infiniti G37/M37 gaat u opInfiniti G37/M37en dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Infiniti G37/M37:​​

Meer performance uit uw auto

Mooier geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Infiniti G37/M37

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Infiniti G37/M37 om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Infiniti G37/M37 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Infiniti G37/M37 hiermee vergelijken.

De chiptuning Infiniti G37/M37 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Infiniti G37/M37 auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Infiniti G37/M37 auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Infiniti G37/M37 auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Infiniti G37/M37 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Infiniti G37/M37.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Infiniti G37/M37 auto

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Goede Infiniti G37/M37tuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Infiniti G37/M37 motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Infiniti G37/M37 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Infiniti G37/M37 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Infiniti G37/M37 chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Infiniti G37/M37 auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Infiniti G37/M37 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Infiniti G37/M37 chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Infiniti G37/M37 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Infiniti G37/M37 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Infiniti G37/M37 genoemd. Hierbij pas je de Infiniti G37/M37 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Infiniti G37/M37 auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Infiniti G37/M37 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde kennis over Infiniti G37/M37 ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Infiniti G37/M37 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Infiniti G37/M37.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Infiniti G37/M37 remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Infiniti G37/M37 halen.

Ja, doordat je bij het auto Infiniti G37/M37 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Infiniti G37/M37! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Infiniti G37/M37 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Infiniti G37/M37. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Beneden is het mogelijk om al de locaties vinden:We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Infiniti G37/M37 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij