chiptuning Infiniti EX: elke Infiniti EX krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti EX auto kan doen:

De standaard software in de Infiniti EX ecu van uw Infiniti EX is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Infiniti auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Infiniti auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Infiniti EX chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt harder uit uw Infiniti

Meer rijplezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Infiniti EX chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Infiniti EX engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Infiniti EX, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Infiniti EX auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Infiniti EX.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Infiniti EX chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Infiniti EX auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Goede Infiniti EXtuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Infiniti EX auto kan worden!

Verschillende vormen Infiniti EX motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Infiniti EX OBD chiptuning

OBD chiptuning Infiniti EX is een populaire manier om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Infiniti EX.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Infiniti EX aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Infiniti EX auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Infiniti EX auto!

Stage 2 Infiniti EX chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Infiniti EX auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Infiniti EX. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Infiniti EX is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Infiniti EX.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Infiniti EX auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Infiniti EX fabrikant kan aanpassen en je Infiniti EX kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Infiniti EX producent het maximale uit je auto Infiniti EX halen.

Zeker, het Infiniti EX chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco chiptuning Infiniti EX.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto Infiniti EX) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning vestigingen vinden: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Infiniti EX auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Infiniti EX auto en bent u uw auto dus even kwijt.