chiptuning Hyundai Verna: elke Hyundai Verna krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Verna chiptunen?

De ecu van uw Hyundai Verna is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Hyundai Verna auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Hyundai Verna auto gaat u opHyundai Vernaen dat uw Hyundai Verna auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw Hyundai Verna

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Hyundai Verna worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Verna ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Hyundai Verna engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Hyundai Verna in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Hyundai Verna chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Hyundai Verna.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Hyundai Verna auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

De beste Hyundai Vernatuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Hyundai Verna motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Verna OBD chiptuning

OBD tuning op maat Hyundai Verna is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Hyundai Verna auto.

Daardoor is dit een voordelige Hyundai Verna chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Hyundai Verna ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Hyundai Verna auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Hyundai Verna Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai Verna auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Verna genoemd. Je Hyundai Verna auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai Verna is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Hyundai Verna.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over Hyundai Verna ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Verna kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Verna.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Hyundai Verna fabrikant je auto Hyundai Verna kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Hyundai Verna fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Hyundai Verna zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het Hyundai Verna chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over Hyundai Verna eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Hyundai Verna. Je kan je ECU (de computer van je auto Hyundai Verna) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto Hyundai Verna is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.