chiptuning Hyundai Veloster: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Hyundai Veloster auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u Hyundai Velosteren dat uw Hyundai Veloster auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Hyundai Veloster auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Veloster?​

Bij stage één tunen Hyundai Veloster plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Veloster engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Hyundai Veloster ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Veloster chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Eerst een goede back-up

Goede Hyundai Velosterchiptuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Hyundai Veloster auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Veloster motor tuning:

Voor het Hyundai Veloster motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai Veloster OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Veloster is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Hyundai Veloster. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai Veloster auto met meer kracht, zonder dat je Hyundai Veloster auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Hyundai Veloster Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Veloster auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Veloster genoemd. Hierbij pas je de Hyundai Veloster fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Veloster auto haalt.

Stage 2 Hyundai Veloster chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto tuning voor u Hyundai Veloster auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Hyundai Veloster ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Hyundai Veloster kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Veloster chiptuning.

Zo doen wij naast Hyundai Veloster chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Hyundai Veloster producent kan veranderen en je auto Hyundai Veloster kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Hyundai Veloster halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Hyundai Veloster zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Hyundai Veloster eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Hyundai Veloster. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Hyundai Veloster) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Hyundai Veloster is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Onze vestigingen kun je hier beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.