chiptuning Hyundai Tucson: elke Hyundai Tucson krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai Tucson een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Tucson is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Tucson auto gaat u opHyundai Tucsonen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Hyundai Tucson auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw Hyundai

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Hyundai Tucson

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Hyundai Tucson om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Hyundai Tucson aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Tucson auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Tucson, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Hyundai Tucson dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Hyundai Tucson voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Hyundai Tucson wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Tucson motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Tucson OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Hyundai Tucson chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai Tucson auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai Tucson auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Hyundai Tucson ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai Tucson auto met meer performance, zonder dat je Hyundai Tucson auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Tucson chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Hyundai Tucsontuning maak je fysieke wijzigingen aan de Hyundai Tucson. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Tucson chiptuning genoemd. Je Hyundai Tucson auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Hyundai Tucson auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Tucson auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Tucson.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Tucsonsoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Hyundai Tucson chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Hyundai Tucson kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het Hyundai Tucson chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Hyundai Tucson! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Hyundai Tucson je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Hyundai Tucson eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Hyundai Tucson. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Hyundai Tucson) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je Hyundai Tucson is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai Tucson en bent u uw Hyundai Tucson dus even kwijt.