chiptuning Hyundai Trajet: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Trajet auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Hyundai Trajet is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Trajet zult u opHyundai Trajeten dat uw Hyundai Trajet veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt sportiever uit uw Hyundai

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Hyundai Trajet op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Trajet, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Trajet nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Hyundai Trajet chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Trajet

Goede Hyundai Trajettuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Hyundai Trajet auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Trajet motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Hyundai Trajet OBD chiptuning

OBD chiptuning Hyundai Trajet is een populaire manier om je Hyundai Trajet auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai Trajet.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Je Hyundai Trajet ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Hyundai Trajet chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Hyundai Trajet plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Trajet. Hierbij pas je de Hyundai Trajet fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Hyundai Trajet is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw Hyundai Trajet auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Trajet auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Trajet chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Hyundai Trajet chiptunen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Hyundai Trajet kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Hyundai Trajet halen.

Zeker, doordat je bij het auto Hyundai Trajet chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Hyundai Trajet! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor info over Hyundai Trajet eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je Hyundai Trajet) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Hyundai Trajet ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto Hyundai Trajet is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Hyundai Trajet chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Hyundai Trajet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai Trajet en bent u uw Hyundai Trajet auto dus even kwijt.