chiptuning Hyundai Kona op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Hyundai Kona door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Hyundai

Beter geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningHyundai Kona?​

Bij stage 1 chiptuning Hyundai Kona plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Hyundai Kona auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Kona chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Kona auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Hyundai Kona waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai Kona auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Hyundai Kona chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Hyundai Kona auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Kona

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Kona motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Kona OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Hyundai Kona is een geliefde methode om je Hyundai Kona te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Kona auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Hyundai Kona chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Hyundai Kona. Met deze manier moet je zelfs de Hyundai Kona ECU niet te ontmantelen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je Hyundai Kona ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Hyundai Kona chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai Kona auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai Kona behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Kona. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Hyundai Kona chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chippen voor uw Hyundai Kona kan doen:

Gespecialiseerde notie over Hyundai Kona ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai Kona auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Kona.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Hyundai Kona kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Hyundai Kona producent het maximale uit je auto Hyundai Kona halen.

Zeker, het Hyundai Kona chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over eco chip tuning Hyundai Kona.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Hyundai Kona kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Hyundai Kona is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Hyundai Kona chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Hyundai Kona auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai Kona auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.