chiptuning Hyundai ix55: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai ix55 chiptunen?

De ecu software van uw Hyundai ix55 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Hyundai ix55 een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Hyundai  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel

Harder geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Hyundai ix55

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai ix55 een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Hyundai ix55 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Hyundai ix55 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai ix55 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Hyundai ix55 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai ix55 auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Hyundai ix55 een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai ix55 nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai ix55 in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai ix55 auto

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Hyundai ix55 wordt!

Verschillende vormen Hyundai ix55 motor tuning:

Voor het Hyundai ix55 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai ix55 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai ix55 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai ix55 auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Hyundai ix55 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hyundai ix55 auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Hyundai ix55 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Hyundai ix55 ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Hyundai ix55 chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Hyundai ix55 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Hyundai ix55 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai ix55, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai ix55 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai ix55 genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Hyundai ix55 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Hyundai ix55 chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Hyundai ix55 als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Hyundai ix55 fabrikant je auto Hyundai ix55 kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Hyundai ix55 producent het maximale uit je Hyundai ix55 halen.

Zeker, het Hyundai ix55 chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Hyundai ix55 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over Hyundai ix55 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Hyundai ix55. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Hyundai ix55 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze chiptuning vestigingen zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai ix55baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai ix55.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai ix55 en bent u uw Hyundai ix55 dus even kwijt.