chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai ix35 kan doen:

De ecu software van uw Hyundai ix35 auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Hyundai ix35 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai ix35 auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Hyundai ix35 auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Hyundai ix35 auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw Hyundai

Geluid klinkt mooier uit uw Hyundai

Meer rijplezier uit uw Hyundai ix35​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Hyundai ix35

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Hyundai ix35 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Hyundai ix35 op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai ix35 chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai ix35 ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai ix35 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai ix35. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai ix35 auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai ix35 auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Hyundai ix35 motor tuning:

Voor het Hyundai ix35 motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hyundai ix35 OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Hyundai ix35 chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Hyundai ix35.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Hyundai ix35 auto. Met deze methode hoef je zelfs de Hyundai ix35 ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Je Hyundai ix35 ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Hyundai ix35

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai ix35 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai ix35 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai ix35. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Hyundai ix35 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Hyundai ix35 auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Hyundai ix35 kan worden!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai ix35.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Hyundai ix35 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het Hyundai ix35 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto Hyundai ix35 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over Hyundai ix35 eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Hyundai ix35 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij