chiptuning Hyundai i40 op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Hyundai i40 auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Hyundai  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt mooier uit uw Hyundai

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Hyundai i40

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Hyundai i40 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Hyundai i40 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai i40 chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai i40 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Hyundai i40 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Hyundai i40 auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai i40

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai i40

Gebruik van goede Hyundai i40 tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Hyundai i40 auto wordt!

Methodes voor Hyundai i40 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai i40 OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Hyundai i40 is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Hyundai i40.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Hyundai i40 aanpassen. Zonder de Hyundai i40 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Hyundai i40 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Hyundai i40 auto!

Chiptuning Hyundai i40 Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai i40 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai i40 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Hyundai i40 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Ontdek wat chip tuning voor uw Hyundai i40 auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai i40 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai i40.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je Hyundai i40 kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Hyundai i40 fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het Hyundai i40 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Hyundai i40 je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer info over eco chip tuning Hyundai i40.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Hyundai i40. Je kan je ECU (de computer van je auto Hyundai i40) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Hyundai i40 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Hyundai i40 chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Hyundai i40 auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai i40 en bent u uw Hyundai i40 dus even kwijt.