chiptuning Hyundai H-Serie op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai H-Serie chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Hyundai H-Serie vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Hyundai H-Serie kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Hyundai H-Serie veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Hyundai H-Serie meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Hyundai H-Serie?​

Bij stage one tuning Hyundai H-Serie plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai H-Serie chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai H-Serie auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai H-Serie. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Hyundai H-Serie auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai H-Serie auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai H-Serie auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Hyundai H-Serie chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai H-Serie

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Hyundai H-Serie kan worden!

Verschillende vormen Hyundai H-Serie motor tuning:

Voor het Hyundai H-Serie motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai H-Serie OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai H-Serie chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Hyundai H-Serie auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Hyundai H-Serie auto. Zonder de Hyundai H-Serie ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai H-Serie met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Hyundai H-Serie chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai H-Serie er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai H-Serie genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai H-Serie is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Hyundai H-Serie.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Hyundai H-Serie auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai H-Serie auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai H-Serie chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Hyundai H-Serie producent kan aanpassen en je auto Hyundai H-Serie kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer informatie over Hyundai H-Serie eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Hyundai H-Serie. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Hyundai H-Serie kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. De vestigingen kun je beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij