chiptuning Hyundai Getz: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Getz?

De ecu software van uw Hyundai Getz auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Hyundai  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Getz auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Hyundai Getz gaat u opHyundai Getzen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Hyundai Getz auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Hyundai

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Getz?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Hyundai Getz auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Getz.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Getz. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Hyundai Getz auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Getz chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Getz

Goede Hyundai Getzchiptuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Hyundai Getz auto wordt!

Methodes voor Hyundai Getz motor tuning:

Voor het Hyundai Getz motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hyundai Getz OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Hyundai Getz chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Getz auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Hyundai Getz chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Hyundai Getz ECU niet te ontmantelen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Hyundai Getz chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Getz behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Getz chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Getz is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Hyundai Getz auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Getz kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Getz chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Getz autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Hyundai Getz producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Hyundai Getz kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, je auto Hyundai Getz chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Hyundai Getz eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Hyundai Getz ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder kunt u al de chiptuning vestigingen zien: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Hyundai Getz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Hyundai Getz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai Getz.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai Getz auto en bent u uw auto dus even kwijt.