chiptuning Hyundai Genesis: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Genesis is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Hyundai  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Hyundai Genesis auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Hyundai Genesis auto:​​

Meer vermogen uit uw auto

Beter geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Hyundai Genesis plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Hyundai Genesis op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai Genesis chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Hyundai Genesis engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Genesis auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Hyundai Genesis auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Genesis auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Genesis chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Hyundai Genesis tuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Hyundai Genesis kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Genesis motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai Genesis OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Hyundai Genesis chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Hyundai Genesis chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Hyundai Genesis aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Hyundai Genesis auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Hyundai Genesis chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Hyundai Genesis auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Genesis auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Genesis chiptuning. Je Hyundai Genesis auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Hyundai Genesis chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Hyundai Genesis auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hyundai Genesis auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Genesis chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Hyundai Genesis ook verscheidene andere software modificaties voor Hyundai Genesis als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Hyundai Genesis eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je Hyundai Genesis. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Hyundai Genesis is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al de tuning vestigingen vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Hyundai Genesis chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Hyundai Genesis auto.

Daarom is je Hyundai Genesis auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.