chiptuning Hyundai Accent: elke Hyundai Accent krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Accent is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Hyundai  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Hyundai Accent chiptuning:​​

Meer PK's

Harder geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Hyundai Accent plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Accent auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Accent specialist. Daarna verzenden we de software van uw Hyundai Accent aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Accent.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Accent auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Accent. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Accent auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Hyundai Accent auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Hyundai Accent auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Hyundai Accent auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Accent chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Accent auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

De beste Hyundai Accentchiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Hyundai Accent OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Hyundai Accent chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Hyundai Accent.

Hierdoor is dit een goedkope Hyundai Accent chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Hyundai Accent auto aanpassen. Zonder de Hyundai Accent ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vaak vraag:

Door het Hyundai Accent auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Hyundai Accent!

Hyundai Accent chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai Accent auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai Accent behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Accent chiptuning genoemd. Je Hyundai Accent auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Hyundai Accent chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Hyundai Accent auto.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische Hyundai Accent ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Accent.

Zo doen wij naast chiptuning Hyundai Accent ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Hyundai Accent fabrikant het maximale uit je auto Hyundai Accent halen.

Ja, doordat je bij het auto Hyundai Accent chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Hyundai Accent eco tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Hyundai Accent. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun je beneden bekijken Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai Accent auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai Accentbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.