chiptuning Hummer H3: elke Hummer H3 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hummer H3?

De ecu van uw Hummer H3 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hummer chiptuning.

In enkele uren kan je Hummer H3 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Hummer H3 zult u Hummer H3en dat uw Hummer H3 veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Hummer H3 auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw Hummer

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw Hummer H3​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Hummer H3 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Hummer H3 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hummer H3 specialist. Daarna verzenden we de software van uw Hummer H3 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hummer H3 hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hummer H3 werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Hummer H3 auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hummer H3 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Hummer H3tuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Hummer H3 wordt!

Methodes voor Hummer H3 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Hummer H3 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Hummer H3 chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hummer H3 zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Hummer H3 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vaak vraag:

Door het Hummer H3 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Hummer H3!

Stage 2 chiptuning Hummer H3

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hummer H3 auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hummer H3 chiptuning. Hierbij pas je de Hummer H3 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hummer H3 auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Hummer H3 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Hummer H3 ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hummer H3.

Zo doen wij naast chiptuning Hummer H3 ook verschillende andere software modificaties voor Hummer H3 als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Hummer H3 fabrikant je auto Hummer H3 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alles over Hummer H3 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Hummer H3. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je Hummer H3 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze tuning locaties Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Hummer H3baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hummer H3 auto en bent u uw Hummer H3 auto dus even kwijt.