chiptuning: elke Hummer H2 krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hummer H2?

De ecu software van uw Hummer H2 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Hummer H2 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hummer auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hummer H2 auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Hummer H2 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Hummer H2 chiptuning:​​

Meer PK's

Sportiever geluid

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Hummer H2 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hummer H2 auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Hummer H2 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hummer H2 auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hummer H2 auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hummer H2

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hummer H2

Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat het chippen voor u Hummer H2 kan doen:

Verschillende vormen Hummer H2 motor tuning:

Voor het Hummer H2 motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hummer H2 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hummer H2 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hummer H2 zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Hummer H2 chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Hummer H2 ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je Hummer H2 ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Hummer H2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hummer H2. Je Hummer H2 auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hummer H2 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Hummer H2 auto kan worden!

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Hummer H2 ook verscheidene andere software modificaties voor Hummer H2 auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto Hummer H2 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Hummer H2 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Hummer H2 zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alles over eco tuning Hummer H2.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Onze Mijn Chiptuning locaties kun jij beneden bekijken:Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Hummer H2 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij