chiptuning Hummer H1 op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Hummer H1 kan doen:

De ecu van uw Hummer H1 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Hummer H1 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hummer tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hummer H1 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Hummer H1en dat uw Hummer H1 veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Hummer H1:​​

Sportiever karakter

Sportiever geluid uit uw Hummer

Meer rijplezier uit uw Hummer H1​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Hummer H1 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Hummer H1 om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hummer H1 engineer. Daarna sturen we de software van uw Hummer H1 auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hummer H1 hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hummer H1, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Hummer H1 auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hummer H1 auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Hummer H1 chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Hummer H1.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

De beste Hummer H1tuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Hummer H1 motor tuning:

Voor het Hummer H1 motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hummer H1 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hummer H1 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hummer H1.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Hummer H1 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hummer H1 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Hummer H1 met meer performance, zonder dat je Hummer H1 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hummer H1 chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hummer H1 plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hummer H1 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Hummer H1 chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over Hummer H1 ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hummer H1software modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, je Hummer H1 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Hummer H1! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Hummer H1 eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Hummer H1. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Hummer H1 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto Hummer H1 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. De tuning vestigingen kun jij beneden vinden Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hummer H1.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hummer H1 auto doen.