chiptuning Honda HR-V op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Honda HR-V?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Honda HR-V vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Honda ecu tuning.

Door het tunen van uw Honda  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Honda HR-V auto chiptuning:​​

Meer performance

Geluid klinkt beter uit uw Honda

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda HR-V ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Honda HR-V auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Honda HR-V werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Honda HR-V nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Honda HR-V chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Honda HR-V

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Honda HR-V kan worden!

Verschillende vormen Honda HR-V motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Honda HR-V OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda HR-V is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda HR-V auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Honda HR-V ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Honda HR-V er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Honda HR-V chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Honda HR-V tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Honda HR-V. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Honda HR-V behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Honda HR-V. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Honda HR-V auto wordt!

Specialistische Honda HR-V ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Honda HR-V kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Honda HR-V.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Honda HR-V remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Honda HR-V fabrikant kan aanpassen en je auto Honda HR-V kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Honda HR-V halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alles over Honda HR-V eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Honda HR-V. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Honda HR-V) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Honda HR-V ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Beneden kunt u al de vestigingen vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Honda HR-V chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Honda HR-V.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Honda HR-V auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda HR-V auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda HR-V doen.