chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda Civic auto chiptunen?

De ecu software van uw Honda Civic auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u Honda Civicen dat uw Honda Civic auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Honda Civic auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Honda Civic:​​

Meer PK's uit uw auto

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​ met uw Honda Civic​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Honda Civic

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Honda Civic plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Honda Civic chiptuning engineer onderworpen. Deze Honda Civic ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda Civic auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Honda Civic auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Honda Civic nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Honda Civic chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Honda Civic

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede Honda Civic tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Honda Civic auto kan worden!

Verschillende vormen Honda Civic motor tuning:

Voor het Honda Civic motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Honda Civic OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Honda Civic chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Honda Civic auto.

Daardoor is dit een voordelige Honda Civic chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Honda Civic auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Honda Civic auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Honda Civic

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Honda Civictuning maak je fysieke aanpassingen aan de Honda Civic auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Honda Civic chiptuning. Je Honda Civic auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Honda Civic wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Honda Civic producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Honda Civic eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Honda Civic. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Honda Civic beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Honda Civic is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de tuning locaties bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Honda Civic.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda Civic auto en bent u uw auto dus even kwijt.