chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Honda Accord auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Honda Accord auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Honda Accord auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Honda Accord auto gaat u opHonda Accorden dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Honda Accord zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw Honda

Beter geluid

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda Accord een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Honda Accord chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Honda Accord auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Honda Accord auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Honda Accord voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Honda Accord chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Honda Accord

Goede Honda Accordchiptuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Honda Accord auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Honda Accord OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda Accord is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda Accord zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Honda Accord chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Honda Accord ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Honda Accord auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Honda Accord chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Honda Accord tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Honda Accord. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Honda Accord, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Honda Accord chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Honda Accord wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Honda Accord auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Honda Accord chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Honda Accord chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Honda Accord! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle info over Honda Accord eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Honda Accord ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden kunt u al onze tuning vestigingen bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Honda Accord auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda Accord doen.