chiptuning Holden Rodeo: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Holden Rodeo auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Holden auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Holden Rodeo auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Holden Rodeo auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Holden Rodeo specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Holden Rodeo auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Holden Rodeo.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Holden Rodeo. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Holden Rodeo. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Holden Rodeo werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Holden Rodeo een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Holden Rodeo voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Holden Rodeo auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Holden Rodeo chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Holden Rodeo auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Holden Rodeo

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Holden Rodeo chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Holden Rodeo motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Holden Rodeo OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Holden Rodeo is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Holden Rodeo auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Holden Rodeo chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Holden Rodeo ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Holden Rodeo ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Holden Rodeo Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Holden Rodeo auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Holden Rodeo auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Holden Rodeo auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Holden Rodeo chiptuning. Hierbij pas je de Holden Rodeo fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Holden Rodeo haalt.

Voor wie alles uit hun Holden Rodeo auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over Holden Rodeo ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Holden Rodeo.

Zo doen wij naast Holden Rodeo chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Holden Rodeo auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Holden Rodeo chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Holden Rodeo producent je Holden Rodeo kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Holden Rodeo fabrikant het maximale uit je Holden Rodeo halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Holden Rodeo! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle info over Holden Rodeo eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Holden Rodeo. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden is het mogelijk om al onze chiptuning vestigingen bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Holden Rodeo auto.

Daarom is je Holden Rodeo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Holden Rodeo auto en bent u uw auto dus even kwijt.